Move & breathe with Louise & Mammayoga

Move with Louise

Move & breathe with Louise er min passion og skabt ud fra min personlige erfaring med at være kvinde og ikke mindst hvordan min krop og hvad min krop har brug for ændrer sig, i takt med at jeg ændrer mig.
Det er mit dybe ønske, at alle kvinder må opleve frihed i kroppen og frihed til at bevæge sig som de vil.
Det er min viden og erfaring med bevægelse, yoga-asanas og åndedræt som jeg inderligt håber planter små frø i dig.
Det er mit håb, at du vil erfare hvordan du kan bevæge dig trygt, sanseligt og organisk og blive klogere på hvad der passer for dig og for din krop.
For når kroppen taler og åndedrættet flyder, og du lytter, så opstår der glæde og velvære og du kan trives og være lige som du er.
Du finder mig på Østerbrogade 56E, 2100 København Ø, lige ved Kop & Kande.

Mammayoga

Mammayoga er skabt ud fra mit ønske om, at du som gravid, mærker og fornemmer din krop, dens muligheder og dens naturlige grænser. Min tilgang til at guide dig igennem bevægelser, yoga og åndedræt er sammensat af min 12 års erfaring med at undervise gravide og være doula til fødsler både i hjem og på hospital.

Jeg har på hjerte, at du opnår tillid til alt det din krop kan!
Jeg har på hjerte at du må opleve det magiske og vilde din krop kan under en fødsel. Jeg har på hjerte at du opnår tillid til, at du kan, og at du mærker, at der i dig er en iboende viden som kun venter på at folde sig ud. Hvilken frihed når det sker.

 

Min undervisningserfaring i yoga, bevægelse, åndedræt strækker sig over 16 år. Jeg har undervist i mange former for yoga, fra klassisk hatha yoga til dynamisk og vinyasa inspireret yoga. I de sidste 9 år, har jeg haft et stort fokus på gravid- og efterfødselsyoga, og i løbet af de sidste 4 år har jeg sideløbende uddannnet mig i kvindeyoga, psoas, bløde organiske bevægelser og været optaget af sansebaseret yoga.

Jeg stor vægt på, at min undervisning skaber trygge rammer, med plads til både at være sprød og glad, nysgerrig og stærk. Sammen skaber vi et frirum, hvor vi griner, styrker kroppen, finder åndedrættet, værner om os selv og kobler helt af.

 

 

 

Anbefalinger

Thanks for giving nourishment,my body felt so grounded after the class – Christina

Det er som om, at du i din ærlige facon, taler til min krop og den bevæger sig og er helt ok med alt hvad der er. Tak.
Helle

Tak for al din støtte, din opmunterende ord, vores søn kom til verden i onsdags, tak for dig

Nana

Og TAK til dig Louise. For at skabe et varmt og omsorgsfuldt rum hvor der altid er plads til hvad end man kommer med af skavanker eller humør. Jeg er altid lettere i kroppen og gladere i låget når jeg går hjem fra dine timer

Signe

Louise and Karina’s class ‘Ready for Birth N Beyond’ was more than I could have expected it to be. In attending Louise’s Mammayoga class, it was already clear to me that Louise has a calming and very familiar/motherly presence. When I learnt she was a doula and holds birth prep classes, I signed up just to get more of that calming essence from her. The first two classes were girls only – Myself, another expectant mother and Louise or Karina, talking openly about the fears and joys of pregnancy and birth. Louise and Karina created a calm and hygge atmosphere where is felt natural to open up. Personally, the ‘fear’ I shared in the first class was pain – and I can safely say that in completion of the course, my perception of birth has completely changed and the ladies made me feel empowered and with a new-found sense of self-belief, which I was lacking. Then the boys joined us for the last 3 classes – and that was amazing. They also opened up, while at the same time being very diligent in taking loads of notes and asking tonnes of practical questions. The boys are taught the art of pregnancy massages and rebozo, and sent home with homework to practise these teachings – it’s wonderful. Overall, the Ready for Birth N Beyond class is practical, soothing, therapeutic, informative and just a great experience to go through during this journey of pregnancy. We 100% recommend doing it.

Trying to cope with the many changes happening with your body, keeping up with work and trying to tackle the Danish medical system, all while preparing for the arrival of a baby, seems like a lot for young mother-to-be like myself. Being pregnant for the first time in a foreign country can be overwhelming and intimidating– but it doesn’t have to be. Working with Louise, both in her pregnancy yoga classes and birth preparation course with my spouse, really showed me that listening to my own body and intuitions for guidance is my most valuable tool during this journey. Louise teaches techniques for physical relaxation through yoga poses, rebozo and exercises, but also prepares you mentally with a “can do” attitude and a sense of confidence. Through these sessions I have learned to take time for myself, listen to what my body needs and challenge the all too common fears and stigmas around birthing to mitigate my own uncertainties. Ultimately, working with Louise has encouraged me to have an open mind about birth (and its many shapes and forms), while at the same time having a practical, well-thought out plan so that I have the best chance at achieving the birth experience that my partner and I have imagined. -Maria Zacho Rasmussen

Jeg har været glad for at gå hos MammaYoga, på grund af Louise, der har MammaYoga.

Hendes gode humør og nærvær smitter af, og gør at man hurtigt føler sig godt tilpas. Både i Louises selskabog i resten af gruppen, som man går sammen med. Hendes interesse for den gravide krop, kvindekroppen og babyer, skinner klart igennem, og man får en masse gode råd om øvelser, vitaminer og hvad man kan gøre for at være god ved sig selv.
I starten af hver time bliver man spurgt, om hvordan man har det i dag og om man har nogen specielle ønsker til timen. Det er en super dejlig måde at starte op på, for det gør at man føler sig både set og hørt på. Eventuelle problemer kan også blive taget op, så man ikke bruger timen på at spekulerer på det og kan gå afslappet derfra. Louise er også god til at få folk imellem til at snakke sammen, hvilke gør at man får snakket med andre i samme situation. Og man finder måske ud af, at nogen har de samme problemer som en selv.
Jeg har både gået på Gravidholdet og Efterfødselsholdet, begge har været lige fantastisk. Jeg og min datter har nydt det, og næste gang at jeg bliver gravid, så skal jeg gå hos Louise igen.

Mette

Tak for et fuldstændig fantastisk forløb med gravid yoga. Det var ugens højdepunkt at komme ned til dig hver onsdag og få arbejdet kroppen igennem hele graviditeten. I starten fik jeg opfyldt mit enorme behov for bevægelse uden at jeg skulle bekymre mig om det nu var sundt for mit lille barn i maven og min gravide krop. Senere hen, da maven blev større og kroppen tungere, fik jeg hver gang følelsen af at have fået mere plads. Jeg kunne trække vejret dybere, der var plads til organerne og hele min krop føltes fantastisk. Til sidst da jeg nærmede mig termin fik jeg trænet vejrtrækning og følte mig parat til at gå en fødsel i møde.

Til dine timer er der ro, fordybelse og en intens koncentration. Jeg gik derfra med en følelse af samhørighed med sind, krop, mit barn og de andre gravide.

Kærlig hilsen Nina

Jeg har sendt dig mange kærlige tanker. Jeg kunne virkelig bruge meget af det, vi har lært. Tre timer på fødegangen og så stod vi med vores dejlige datter.  “ Som du har prøvet det før” lod rosen.
Mange tak.

Berit

Jeg har haft en fantastisk fødsel og nu er vores vidunderlige søn kommet til verden og alt er godt med ham, mig og min mand.
Tak for al din yoga, den gjorde underværker.
Venlig Hilsen

Emma

Så er mine to små piger lige over et døgn gamle. De er helt eminente, kan du tro! For pokker hvor var jeg glad for at have gået til din fødselsforberedelse.
Tak, tak, tak!

Kh og jubii
Nanna

Så er det mest fantastiske sket for min kæreste og jeg. Vi fik vores lille smukke pige til verden i lørdags.
Fødslen gik rigtig godt.
Jeg brugte rigtig meget af åndedræts øvelser jeg havde lært hos dig og min kæreste var der til at trykke på min lænd, som han havde været med til, til par-yoga.

De kærligste hilsner
Mathilde

Gennem graviditetsyoga hos dig lærte jeg at stole på min krop og al den visdom, som du ved, at den indeholder. Jeg fik en hel række af mulige åndedræt og måder at bevæge min tunge krop på, som gjorde at min krop instinktivt vidste, hvad den skulle gøre, da dagen for min fødsel kom. Og så har den time om ugen været et frirum for mig, hvor jeg har oplevet et helt særligt fællesskab med andre kvinder. Alle spørgsmål er velkomne og det er så fedt, hvordan vi alle kunne komme med ideer til hinanden! Jeg kom altid derfra med mere forståelse for min graviditet lige præcis der, hvor den var kommet til.

Tak for det!

Kh
Camilla

Jeg kommer ikke til yoga i dag, da jeg blev mor fredag aften efter bare 7 timer fra vandet gik:-). Selv jordemoderen (som var helt fantastisk) syntes, det var meget intenst, men spurgte også imponeret, om jeg havde gået til fødselsyoga, og det kunne jeg jo kun svare ja til – tror simpelthen ikke, jeg havde klaret det uden! Og Carl var den perfekte fødselshjælper! Takket været dine tips og tricks var vi i det hele taget et virkelig godt team, skønt jeg adskillige gange troede, jeg ikke ville klare det.
Tusind tak, og vi ses til noget efterfødselsyoga senere på året:-).

Hilsen Malene

Thanks for the tips, that was very thoughtful of you. My baby arrived three weeks ago, on May 13, the day AFTER mother’s day (grrrrr)! It was a very long labor but you know how it is, once the baby arrives you forget about all the difficulties. I really have to thank you because everything we did in prenatal yoga and in the couple’s yoga really helped a lot in managing the pain and keeping me calm and focused and helped me relax in between contractions. My husband was also able to be a huge support for me thanks to the advice you gave us.  Overall it was a wonderful experience and you really helped make that possible.

Rebeca

Vil bare lige sige tak for en dejlig yoga lektion for os par i lørdags. Både min kæreste og jeg fik rigtig meget ud af det. Min kæreste havde inden været lidt usikker/forbeholden/”aahh hvad er nu det for noget”, men gik klart positivt derfra, og er glad for at have været med, og også fået nogle tip og idéer til hvilken rolle han kan have under fødslen og kan gøre mere konkret. Det var en god oplevelse for ham og for mig.

Jeg vil først sige dig stor tak for hver onsdag at brænde så meget for de gravide kvinder i, hos mammayoga, at jeg ville ønske alle gravide havde gået på dit hold. Det har helt klart været med til at ruste mig til den store – og smertefulde – oplevelse en fødsel er. Og gjort at jeg bare tillod mig selv at være kvinde i en ur-kvindekrop.