Gravidyoga

 

GRAVIDYOGA

Gravidyoga er et frirum fra hverdagens travlhed. Gravidyoga er skabt til dig, der savner rolige stunder til at nyde baby i maven. Sammen med andre gravide kvinder får du et unikt fokus på din krop og på den udvikling, som du gennemgår i løbet af graviditeten. Gravidyoga er ikke kun for højgravide. Du kan deltage i gravidyoga fra uge 12 og helt frem til din termin.

LÆS MERE

EFTERFØDSEL

På efterfødselsholdene er der fokus på dig, hvordan har din krop det og hvordan har du det med at blive mor og så er der selvfølgelig også fokus på baby. Jeg lægger stor vægt på, at alle mødre og babyer er velkomne, det vigtigeste er nogen gange bare at komme ud ad døren. Du kan forvente at få sved på panden, grine, komme ned i gear og bare få lov til at være.

LÆS MERE

DOULA

Hvad er en doula? En doula er en fagligt uddannet person, der følger parret gennem graviditeten. Hun er uddannet til at støtte forældre, før, under og efter deres barns fødsel. Doula kommer fra græsk og betyder ”kvinde som tjener”. En doula erstatter ikke jordemoderen, faderen eller andre pårørende, som er til stede ved fødslen.
.

LÆS MERE