EFTERFØDSELSYOGA

 

 

Hvad er efterfødselsyoga?

Efterfødselsyoga er skøn yoga for dig og din baby. Mens du styrker kroppen på yogamåtten kan baby ligge ved siden af og kigge på eller måske bare snuppe en lur… Alt er tilladt når man er med mor til mammayoga.

En graviditet og en fødsel kan rent fysiologisk være en hård omgang for kroppen, også selvom du oplevede begge faser som uproblematiske. Under din graviditet, er dine lige mavemuskler skubbet ud til siden, for at give plads til din baby. Den øgede vægt, ligger et naturligt og ekstra pres på din bækkenbund, samt på din ben og fødder.

Til efterfødselsyoga sætter vi derfor bl.a. fokus på genopbygning af bækkenbunden og på at styrke din mave og mavemuskler, så de kan finde hinanden igen. Da din bækkenbund og dine mavemuskler, blandt andet er med til at holde din core på plads og skabe stabilitet, så du har styrke til at løfte baby optimalt .

Ved hjælp af blide og nærende stræk genfinder du kroppen styrke og lindrer de eventuelle gener du kan have på grund af sjove eller akavede grundet amme- og sovestillinger. Vi afspænder nakke og skuldre og kommer ned i kroppen og ind i åndedrættets rytme. Forholdsvis simple åndedræts øvelser kan også være med til at skabe kontakt til din core og bækkenbund.

Til efterfødselsyoga hos mammayoga er der altid plads til grin, til snak og til spørgsmål om stort og småt. Som nybagt mor er omvæltningerne og følelserne mange, og derfor er der også rum og overskud til, at du kommer som du er i dag, træt, trist, udmattet, ør eller bare lykkelig.

Hver klasse afsluttes med en god og energigivende afspænding, hvor der er plads til at ligge i ske med din baby, med lyset slukket og god musik til ørerne.

Hos mammayoga anbefaler vi, at du går igang med efterfødselsyoga/ Mor ♥ Baby yoga tidligst 6 uger efter at du har født.

Det er vigtigste at du føler dig klar og har lyst til at komme i gang med træningen. Du kan træne med os frem til din baby begynder at kravle eller så lang tid du & I er på barsel.
Vi har omklædningsrum og plads til at stille din barnevogn ude foran. Der er løbende optag på holdet,

Er du i tvivl om norget kan du gerne sende en mail til mail@mammayoga.dk.

 

Handelsbetingelser

Køb af alle yogakort & forløb er bindende. Forløb kan ikke overføres til venner og refunderes ikke. .